Розкладна підставка п'яти бічної підніжки мотоцикла - Семенець, В. В.; Копоть, М. А.; Білий, В. В.; Сковороднікова, В. В. (My University, 2023)
Розкладна підставка п'яти бічної підніжки належить до мотоаксесуарів, що може використовуватися в мототуризмі для полегшення паркування мотоцикла на бокову підніжку в сипучих чи м'яких, вологих та в'язких ґрунтах, також підходить для більшості мотоциклів, бо є універсальною.
Keywords: підставка; підніжка; мотоаксесуар; мототуризм