Інтелектуальні технології в поліграфії - Ткаченко, В. П.; Огірко, І. В. (ТОВ. «Друкарня Мадрид», 2023)
В роботі проведено аналіз впровадження інтелектуальних технологій для поліграфії і обґрунтовані шляхи їх вирішення.
Keywords: поліграфія; інтелектуальні технології