Філософська спадщина Г. С. Сковороди і сьогодення - Довбенко, А. Д. (ХНУРЕ, 2022)
Незважаючи на те, що історія вивчення спадщини Г. С. Сковороди у філологічному та філософському аспектах налічує вже понад 200 років, досі залишається чимало аспектів, які потребують уваги науковців. Розроблена філософом концепція життєвої мудрості набуває особливого значення в самоусвідомленні людини XXI століття, чимдалі відкриваючи нові грані буття.
Keywords: філософська спадщина; творча спадщина