Спосіб симетричного шифрування даних - Бритік, В. І.; Кобзєв, В. Г.; Маркова, Л. І.; Путятін, Є. П.; Струков, Є. В. (ХНУРЕ, 2011)
Винахід належить до області забезпечення захисту інформації, переданої по мережах зв'язку, зокрема забезпечення захисту переданої інформації в системах цифрового радіозв'язку, супутниковому зв'язку, а саме до криптографічних способів захисту інформації з використанням симетричного ключа.
Keywords: шифрування даних; мережі зв'язку; захист інформації; симетричний ключ