Дослідження можливостей векторного аналізу радіосигналів з використанням приймача RTL-SDR - Федірко, В. С. (My University, 2019)
У роботі наведено результати прийому спеціалізованої інформації згідно з технологією ADS-B для визначення місцеположення повітряних суден. Наведено результати аналізу розробленої Biquad антени Наведено результати перевірки працездатності антени на прикладі прийому та обробки ADS-B пакетів.
Keywords: SDR приймач; шифрування; місце положення; трансівер; модулювання