Конкурентне управління в інноваційній економіці - Шевченко, Л. С. (НДІ ПЗІР НАПрН України, 2021)
Наукова робота присвячена дослідженню проблем конкурентного управління бізнесом. Авторка проаналізувала сутність концепції конкурентного управління, особливості її сучасного розвитку. Сформульовано нові підходи до забезпечення конкурентоспроможності фірми в інноваційній економіці. // The scientific work is devoted to the research of the problems of competition business management. The author analyzed the essence of the concept of competition management, features of its modern development. New approaches to ensuring the competitiveness of the firm in an innovative economy are formulated.
Keywords: конкуренція; конкурентоспроможність; конкурентне управління; інноваційна економіка; competition; competitiveness; competition management; innovative economy