Локальна комп’ютерна мережа видавництва "Катріс" - Кран, М. О. (My University, 2025)
Ціль кваліфікаційної роботи – розробка корпоративної комп’ютерної мережі підприємства. Приведений вибір пристроїв – серверів, робочих станцій, мережного обладнання, телекомунікаційних та апаратних засобів. Результатом кваліфікаційної роботи є готовий проект комп’ютерної мережі, що відповідає вимогам, пред’явленим до неї на етапі постановки задачі.
Local Computer Network of the "Katrice" Publishing House
Keywords: структурована кабельна мережа; локальна комп’ютерна мережа; технологія VLAN; комп’ютерна мережа видавництва