Кодифікація адміністративного законодавства України: загальна характеристика, історичні етапи, види - Гетьман, Є. А. (Право, 2017)
У статті розглянуто питання кодифікації адміністративного законодавства України, досліджено історичні етапи та досвід кодифікації адміністративного законодавства на теренах України. Визначено основні види кодифікації адміністративного законодавства. // The article considers the issue of codification of administrative legislation of Ukraine, investigates the historical stages and experience of codification of administrative legislation in Ukraine. The main types of codification of administrative legislation are identified.
Keywords: адміністративне законодавство; систематизація; кодифікація; кодекс; види кодифікації; administrative legislation; systematization; codification; code; types of codification