Спосіб вітального визначення щільності гонад у корів - Кошевой, В. П.; Аврунін, О. Г.; Федоренко, С. Я.; Утицьких, Т. О. (My University, 2015)
Спосіб вітального визначення щільності гонад у корів, який відрізняється тим, що включає автоматичне зчитування гіперехогенних структур досліджуваного органу та виконання комп'ютерної обробки отриманих результатів з використанням спеціальної програми, за допомогою якої проводяться процедури побудови гістограми розподілу щільності яєчнику, визначення екстремальних, середнього та модального значень щільності, визначення ступеня однорідності області та здійснення диференційної діагностики типових патологічних станів за статистичними даними.
Keywords: гонади; комп'ютерна обробка; щільність