Використання нейронних мереж при побудові асистивних засобів розпізнавання об’єктів для людей із вадами зору - Селєзньов, І. С. (Київ. КВІЦ, 2020)
У науковій роботі було розроблено узагальнену структурну схему асистивного засобу з розпізнавання об’єктів для людей із вадами зору, що базується на використанні нейронних мереж.
Keywords: розпізнавання об’єктів; нейронні мережі; голосове керування; асистивна система