Метод реакції «антиген-антитіло» при імунологічних реакціях - Кириленко, Ю. А. (My University, 2020)
Метою даної роботи є визначення взаємодії епітопів з антитілами та програмна реалізація методу реакції «антиген-антитіло» для подальших імунологічних досліджень
Keywords: аналіз імуноферментний; аналіз кластерний; антиген; антитіла; епітоп; імунітет; імуноглобулін; кластеризація ієрархічна