Дослідження виробництва вплавлювальної етикетки типу IML - Арсеньєв, О. М. (My University, 2024)
Мета роботи – дослідження оптимальної технології та матеріалів щодо виготовлення вплавлювальних етикеток, а також розв'язання задачі вироблення практичних рекомендацій з питань контролю якості цього процесу. Об’єктом дослідження є процес виготовлення вплавлювальної етикетки. Предметом дослідження є аналіз методів експрес-контролю якості етикетки та можливості впливу такого оцінювання на поліпшення якості виготовлення замовлення. Гіпотезою дослідження в рамках роботи виступає припущення про те, що впроваджені в робочий процес поліграфічного підприємства ТОВ "ФТ ГРУП" обладнання та технології, правильний підбір комбінації матеріалів для виробництва вплавлю вальних етикеток надають суттєву конкурентну перевагу та ефективність виконання замовлень. За результатами дослідження визначені рекомендації щодо налагодження технологічного процесу друку вплавлювальних етикеток з метою підвищення якості продукції, а також стабільності керування технологічними процесами на виробництві.
Keywords: флексографічні форми; iml етикетка; фотополімерні пластини; оцінка якості; експертна оцінка