Застосування згорткових нейронних мереж у системах нейропротезування зору - Єрошенко, О. А.; Філімончук, Т. В.; Севостьянова, О. М. (My University, 2025)
У роботі представлено модель розпізнавання об’єктів, орієнтовану на використання в нейропротезах зору. Метою дослідження є розроблення та оптимізація моделі, здатної розпізнавати об’єкти в реальному часі з обмеженою кількістю вхідних даних, адаптованою до біологічних обмежень нейроінтерфейсів.
Keywords: модель розпізнавання об’єктів; нейропротез зору