Можливості математичного моделювання інтроскопічних систем при дистанційному навчанні - Худаєва, С. А.; Сайківська, Л. Ф. (НТУ «ХПІ» ДДМА, 2020)
При вивченні складних медичних інтроскопічних систем під час дистанційного режиму виникає проблема наочного викладу принципів їх функціонування без доступу до їх фізичної реалізації. Тому, при дистанційному навчанні використання віртуальних тренажерів та симуляторів, які не потребують дорогого і унікального обладнання, стає дуже актуальним
Keywords: інтроскопія; симулятор; дистанційний; медицина; приладобудування