Інфокомунікаційні технології в Smart city - Любіва, А. В. (My University, 2021)
Інформаційна революція Industry 4.0, яка обговорюється і піддається аналізу в багатьох сьогоднішніх наукових роботах і має великий вплив на всі сфери людського життя (особливо в переході до Глобальної Інформаційної Системи), фактично відбувалася кожні 10 років, поряд зі змінами парадигм в інформаційно-комунікаційних технологіях.
Keywords: Smart city