Українська монархія - Синельніков, О. О. (ХНУРЕ, 2021)
Метою роботи є розгляд концепції В’ячеслава Липинського щодо встановлення монархічного устрою на території України в період Української революції (1917–21 рр.) та можливих претендентів на український престол. Ця тема й досі є актуальною, бо Україна, як і колись, перебуває у стані державної нестабільності та недовіри до влади, і не зважаючи на те, що ідеологія монархізму є застарілою, буває корисно зацікавитися ідеями для побудови кращого майбутнього.
Keywords: українська державність; українознавство