Аналіз фізичних та радіобіологічних аспектів сучасної дистанційної променевої терапії - Старенький, В. П.; Авер'янова, Л. О. (ХНУРЭ, 2011)
Променева терапія є невід’ємною складовою сучасної медицини, яка характеризується найскладнішим науковим та технічним забезпеченням, а також унікальними можливостями у лікуванні онкологічних захворювань. Доступність та якість променевої терапії залежать від багатьох факторів, серед яких визначальним є забезпечення найкращих фізико-технічних можливостей для реалізації сучасних методів лікування
Keywords: радиотехника