Економічна суть фінансового потенціалу підприємства - Полозова, Т. В.; Рабеах Мохаммед Рідха Салман (ХНУРЕ, 2020)
Фінансовий потенціал є базовим стратегічним напрямом розвитку підприємства, відповідно до якого формується механізм трансформації ресурсного і виробничого потенціалів у фінансові результати діяльності підприємства.
Keywords: потенціал; фінансовий потенціал підприємства; характиристики фінансового потенціалу