Дослідження методів сегментації зображень комп’ютерної томографії для ідентифікації людини - Новіков, Р. К. (My University, 2024)
Метою даної роботи є аналіз існуючих методів сегментації зображень комп'ютерної томографії мозку, визначення їхніх переваг та недоліків, а також знаходження інструменту для порівняння сегментацій. Результатом цієї роботи стане створення ефективного інструменту для сегментації та подальшої ідентифікації особи на основі порівняння зображень комп'ютерної томографії мозку. Ця система наддасть можливість об'єктивно оцінювати ступінь схожості між різними видами сегментації та виявляти ключові аспекти для точної ідентифікації людини.
Keywords: комп’ютерний зір; сегментація зображень; нейронні мережі; комп’ютерна томографія; ідентифікація людини