Розробка методів модифікацій побутового гучномовця - Нечаєв, Р. Г. (My University, 2019)
Мета – розробка методів модифікації гучномовця. Об’єкт дослідження – побутовий гучномовець, для якого проводиться розробка методів модифікації, покращення характеристик та якості звучання. У представленій роботі розроблено методи модифікації гучномовця, математично змодельовано поведінку системи та розглянуті конструкції п’єзоелектричного, барометричного та оптичного датчиків. Також, представлений, конструктивно спроектований та технологічно обгрунтований, модуль корекції для гучномовця. Пояснювальна записка містить аналіз технічного завдання, опис основних параметрів, дослідження проблем та шляхів покращення параметрів та якості звуку, аналіз схеми електричної принципової, аналіз елементної бази, конструкторсько – технологічний аналіз, аналіз проектування технологічного процесу, розглянуто питання з охорони праці.
Keywords: гучномовець; електромеханічний зворотній зв’язок; підсилювач; п’єзодатчик; фільтр; барометричний датчик; оптичний датчик