Дослідження технічних каналів витоку інформації через електромагнітні перевипромінювання допоміжних технічних засобів і систем - Кустов, А. К.; Заболотний, В. І. (ХНУРЕ, 2025)
Метою доповіді є побудова математичних моделей, які дозволять враховувати особливості ТКВІ всіх варіантів перевипромінень випадковими антенами (ВА) створеними допоміжними технічними засобами і системи (ДТЗС), що розташовані в в зоні 1 навколо основних технічних засобів (ОТЗ) [2]. Дослідження охоплює як якісні, так і кількісні підходи до моделювання процесів витоку інформації, що формуються в зоні, безпосередньо навколо ОТЗ.
Keywords: перевипромінення