Розробка та дослідження компонентів системи підтримки прийняття рішень для діагностики інфаркту міокарда - Брехер, Д. К. (My University, 2022)
Мета роботи – розробити та дослідити компоненти системи підтримки прийняття рішень для діагностування інфаркту міокарда, а саме модуль прийняття рішень та інтерфейс користувача. Методи дослідження – системний підхід, методи структурного аналізу та теорії систем, методи машинного навчання для класифікації медичних даних. Мова програмування – Python.
Keywords: системи підтримки прйняття рішень; інфаркт міокарду; штучний інтелект; web-застосунок