Дослідження методів семантичного аналізу аудіодоріжок - Біблий, Д. В. (My University, 2020)
Метою роботи є розробка програмної системи для розпізнавання тексту з відео та подальшого його семантичного аналізу з метою виділення основних тегів відео та пошуку заданого моменту відео. Методи розробки базуються на інструментах для створення веб-додатків на платформі .NET. В результаті роботи було виконано програмну систему для розпізнавання мовлення та семантичного аналізу.
Keywords: семантичний аналіз; відеофайл; аудіодоріжка; транскрібація