Інформаційна безпека підприємства та організація системи управління інформаційною безпекою - Гришко, С. В.; Кодрул, Р. Е. (ХНУРЕ, 2022)
Інформаційна безпека представляє набір інструментів та методів для захисту різних видів інформації. Вона включає безліч сучасних інформаційних технологій, використання яких стає необхідністю успішного функціонування підприємств. Загалом під інформаційною безпекою розуміється стан інформаційного середовища, який забезпечує розвиток цього середовища, ефективне використання інформації в інтересах підприємства, а також захищеність від будь-яких загроз.
Keywords: захист інформації; бізнес-освіта