Проектування та розробка редизайну сайту за результатами автоматизованого тестування на С# - Ківва, В. О. (My University, 2021)
Проведено аналіз програмних засобів, які надаюсь можливість для створення автоматизованних тестів та також розглянуті інструменти для створення редизайну сайту. Були проаналізовані актуальні правила дизайну та зручності використання у розробці сайтів. За результатами аналізу були вибрані найбільш актуальні та доречні інструменти для створення автотесту та редизайну сайту, а також застосовані найбільш сучасні методи створення сайтів.
Keywords: редизайн сайту; браузер