Геодезичні лінії – як метод визначення шляху рухомого об’єкта серед перешкод - (:unkn) unknown (ХНУРЕ, 2015)
Геодезичні лінії – як метод визначення шляху рухомого об’єкта серед перешкод. У роботі наведено метод визначення шляху руху мобільного об’єкта по площині між перешкодами, заснованого на побудові геодезичних ліній на допоміжній поверхні, пов'язаної з формами та розташуванням перешкод.
Keywords: геодезичні лінії