Програмно-апаратний комплекс для вестибулярної реабілітації льотного складу повітряних суден - Селіванова, К. Г.; Соловйова, О. І.; Семеренко, Ю. О. (ХНУВС, 2024)
У роботі описано розроблений програмно-апаратний комплекс для діагностики вестибулярних порушень та контролю виконання вправ вестибулярної реабілітації, який являє собою мобільний застосунок, де на основі даних гіроскопічного датчика смартфону можна оцінити орієнтацію пацієнта у просторі.
Keywords: гіроскоп; мобільний застосунок; вестибулярна реабілітація; орієнтація у просторі