Дослідження методів оцінювання та оптимізації продуктивності Java-фреймворків для обробки великих обсягів даних - Лаухін, О. А. (My University, 2025)
Об'єктом дослідження є методи оцінки та оптимізації продуктивності Java-фреймворків при обробці великих обсягів даних. Метою роботи є визначення найбільш ефективних підходів до оцінювання та оптимізації продуктивності Java-фреймворків для обробки великих обсягів даних. Методами дослідження є аналіз наукових джерел, багатокритеріальний аналіз, експериментальне дослідження та статистичний аналіз.
Keywords: Java-фреймворк; обробка великих обсягів даних; аналіз наукових джерел; багатокритеріальний аналіз