Історичний шлях становлення незалежності України: пострадянський період - Новіков, Ю. Ю.; Сергієва, А. В. (ХНУРЕ, 2020)
Мета нашої роботи – виділити основні моменти, які вплинули на становлення незалежності в Україні
Keywords: українська державність; українознавство