Дослідження методів та архітектурних рішень міжсерверної взаємодії - Колесніков, С. А. (My University, 2023)
Метою дослідження є аналіз різних за складністю та структурою підходів до створення взаємодії між серверними застосунками для виявлення найбільш доцільного для побудування серверного застосунку. Методи розробки базуються на основі архітектурних підходів до написання серверних застосунків, мові програмування C#, платформи .NET. У результаті роботи було проведено ретельний аналіз існуючих методів та архітектурних підходів налагодження міжсерверного зв’язку та виділено параметри та характеристики для вибору найбільш влучного для задачі створення мікросервісних застосунків
Keywords: серверні застосунки; мікросервіс; архітектура програмних систем