Спосіб підвищення збіжності координаційної процедури в ході оптимізації процесу ієрархічної маршрутизації в телекомунікаційній мережі - Лемешко, О. В.; Невзорова, О. С. (ХНУРЕ, 2015)
Корисна модель належить до технологій управління трафіком і може знайти застосування на прикордонних вузлах транспортної телекомунікаційної мережі (ТКМ) при розв'язанні задач маршрутизації.
Keywords: маршрутизація; трафік