Організаційно-економічний механізм управління інноваційно-інвестиційною спроможністю підприємства - Полозова, Т. В. (Міжнародний гуманітарний університет, 2017)
У статті запропоновано визначення поняття «організаційно-економічний механізм управління інноваційно-інвестиційною спроможністю підприємства». Запропонований організаційно-економічний механізм є базовою платформою для встановлення системи елементів, характеру процесу їхньої взаємодії та побудови концептуальної моделі управління інноваційно-інвестиційною спроможністю підприємства. В статье предложено определение понятия «организационно-экономический механизм управления инновационно-инвестиционной способностью предприятия». Предложенный организационно-экономический механизм является базовой платформой для установления системы элементов, характера процесса их взаимодействия и построения концептуальной модели управления инновационно-инвестиционной способностью предприятия. The definition of “organizational and economic mechanism of management of innovative and investment capacity of an enterprise” is proposed in the article. Proposed organizational and economic mechanism is the basic platform to define system of elements, nature of their interaction and to build a conceptual model of management of innovative and investment capacity of the enterprise.
Организационно-экономический механизм управления инновационно-инвестиционной способностью предприятия
Organizational and economic mechanism of management of innovative and investment capacity of the enterprise
Keywords: організаційно-економічний механізм; інноваційно-інвестиційна спроможність підприємства; организационно-экономический механизм; инновационно-инвестиционная способность предприятия; organizational and economic mechanism; innovative and investment capacity of the enterprise