Т. 3 : Конференція "Інформаційні радіотехнології та технічний захист інформації" - (:unkn) unknown (ХНУРЕ, 2020)
Для науковців, викладачів, практичних працівників, студентів, а також широкого кола читачів, які цікавляться цією проблематикою. Відповідальність за зміст поданого матеріалу несе його автор
Keywords: інформаційні радіотехнології; технічний захист інформації