Проєктування ректенного випромінювача S-діапазону - Полянцев, П. І. (My University, 2020)
Представлені результати комп’ютерного моделювання засобами CAD реконфігурованої дипольної мікросмужкової антени та бі-квадратної антени для роботи у смузі частот 2400-2500 МГц, що демонструє добре узгоджуються з результатами вимірювань. Область застосування – системи альтернативного живлення радіоелектронних засобів різного призначення.
Keywords: ректкена; диполь; коефіцієнт підсилення антени; КСХН; CAD