Дослідження методів автоматизованого поповнення БЗ на основі повторного використання знань - Курлукова, О. Ю. (My University, 2022)
Об’єкт дослідження – процес побудови та поповнення бази знань. Предмет дослідження – методи автоматизованого поповнення баз знань на основі повторного використання знань. Метою даної роботи є дослідження методів автоматизованого поповнення БЗ на основі повторного використання знань. У роботі проведене дослідження методів автоматизованого поповнення БЗ. Проаналізовано існуючі методи побудови БЗ. На підставі проведеного аналізу запропоновано удосконалений метод автоматизованої побудови та поповнення баз знань на основі повторного використання знань. Галузь застосування задачі, яка розробляється – підприємства будь-якого типу.
Keywords: автоматизована побудова бази знань; правила для баз знань