Огляд платформи arduino uno для створеннння інтерактивних об'єктів автоматики - Соколова, В. К. (My University, 2020)
Плата Arduino застосовується для створення електронних пристроїв з можливістю прийому сигналів від різних цифрових і аналогових датчиків, які можуть бути підключені до неї та управління різними пристроями. Arduino може використовуватися, як для створення інтерактивних об'єктів автоматики, так і підключатися до програмного забезпечення на комп'ютері через стандартні дротові і бездротові інтерфейси
Keywords: Arduino UNO