Сучасний стан та тенденції розвитку систем управління якістю передачі даних в інформаційних системах - Тімофєєв, В. О.; Данильченко, В. В.; Кирій, В. В. (ФОП Мезіна В.В., 2017)
The maim tendencies of development of software quality testing systems are outlined and the directions of improvement of such systems are determined.
Keywords: інформаційні системи; передача даних; модель Мілі; модель Мура; комбінована помилка; класифікація помилок