Модель використання сопрограм при програмуванні вбудованих систем - Корнієнко, В. Р. (My University, 2021)
Задачею дослідження є створення моделі використання сопрограм на вбудованих системах з метою поліпшення швидкісних характеристик та зменшення споживання ресурсів FLASH та ROM пам’яті. Метою дослідження є створення моделі, написання прикладів використання та порівняння результатів на схожих задачах що були вирішені за допомогою ОСРЧ. Результатом дослідження є розроблена модель використання сопрограм для роботи на вбудованих системах з можливістю подальшого розвитку у рамках додання користувацьких алокаторів та роботи з сторонніми бібліотеками для вбудованих систем.
Keywords: інтерфейс передачі даних; вбудовані системи; c++20; друкована плата; сопрограми; мікроконтролери