Математичні моделі і методи прогнозування фінансового стану підприємства - Коржов, С. О. (My University, 2021)
Об’єкт дослідження – математична модель підприємства. Мета роботи – аналіз методів прогнозування фінансового стану підпри-ємства. Методи дослідження – регресивний, простий динамічний аналіз, авторег-ресійний. Проаналізовані методи прогнозування для подальшого фінансового роз-витку підприємства. Було досліджено математичні моделі фінансового стану компанії. Виконаний детальний аналіз методів прогнозування та зроблений ви-сновок щодо найкращого підходу до цього. Було проаналізовано фінансовий стан одного з підприємств.
Keywords: методи прогнозування; фінансовий стан підприємства; прогнозування фінансового стану