Аналіз внутрішньосистемної електромагнітної сумісності супутникової системи зв'язку стандарту DVB-S2 - Абрамов, В. С. (My University, 2019)
Об'єкт дослідження – процеси поширення сигналів у супутникових радіолініях зв'язку та зміни їх поляризаційної структури. Предмет дослідження – методи оцінки якості надання послуги. Мета роботи – підвищення завадостійкості передачі цифрової інформації по радіолініям зв'язку та забезпечення внутрішньосистемної електромагнітної сумісності супутникових систем зв’язку стандартів DVB-S2. Методи досліджень – базуються на основних положеннях радіофізики, теорії електрозв'язку, У роботі розглянуто актуальні задачі крос-поляризаційних спотворень у супутникових системах зв’язку.
Keywords: супутникова система зв'язку; перешкодостійкість; електромагнітна сумісність; поляризаційно-часова обробка сигналів; компенсатор перешкод