Моделі взаємодії програм у розподілених комп'ютерних системах - Петрик, І. О. (My University, 2020)
Метою атестаційної роботи є дослідження моделей та методів підвищення надійності та ефективності взаємодії програм у розподілених комп’ютерних системах.. Проведено дослідження моделей та методів підвищення надійності та ефективності взаємодії програм у розподілених комп’ютерних системах. обрано критерії ефективності взаємодії програм у розподілених комп'ютерних системах з урахуванням помилок передачі, можливої недоступності комунікаційних вузлів при вимогах не перевищення максимального часу перебування в системі. Досліджено аналітичні та імітаційних моделі взаємодії програм при резервованій передачі даних і розподілі запитів за адресами. Запропонована модель взаємодії програм у прозподілених системах. Розроблене відповідне програмне забезпечення.
Models of Application Interaction in Distributed Computer Systems
Keywords: розподілені обчислення; клієнт; VHDL