Дослідження надійності системи «Людина-Машина-Середовище» - Хондак, І. І.; Березуцька, Н. Л. (My University, 2018)
Розглянуто питання надійності роботи людини в системі «людина-машина-середовище» та надійності роботи системи в цілому. Ефективність функціонування системи «Людина-Машина-Середовище» залежить від ефективності роботи як технічних ланок, так і людини (оператора). Надійність роботи людини залежить від її індивідуальних властивостей, морально–психологічних якостей, медико–біологічних показників, а також рівня підготовки до конкретного виду діяльності
Keywords: система «машина-людина-середовище», надійність, фактори, вірогідність, безвідмовна робота