Лексичний нонсенс Едварда Ліра:особливості утворення та перекладу - Валійова, Т. Б.; Вороніна, К. В. (My University, 2016)
Статтю присвячено дослідженню особливостей формування авторських лексичних нонсенських формацій та їх перекладу українською. Виявлено, що у випадку з перекладом лексичних нонсенсів для всього художнього твору, що їх містить, обидва етапи перекладацького процесу значно ускладнюють етап інтерпретації та етап утворення пепекладацького відповідника.
Keywords: відповідник; інтерпретація