Методи контролю якості гнучких структур - Притчин, С. Е.; Гуріна, Д. В.; Демська, Н. П. (ХНУРЭ, 2016)
Розглядаються існуючі методи контролю якості гнучких структур на всіх етапах виробництва. Виявляються переваги та певні недоліки кожного з методів контролю якості гнучких структур. Для реалізації задачі автоматизації процесу контролю якості гнучких структур та для подальшого удосконалення на етапі готової продукції обирається метод неруйнівного контролю якості, а саме метод активного теплового контролю.
Keywords: методи контролю якості гнучких структур; автоматизація процесу контролю якості; метод активного теплового контролю