Дослідження гібридних методів побудови рекомендацій в IС ресторану з використанням явного і неявного зворотного зв'язку - Семенов, І. М. (My University, 2022)
У результаті виконання магістерського дослідження було досліджено : які е-commerce заклади існують; досліджено рекомендаційні системи для ІС ресторану; досліджено процесу побудови рекомендацій з використанням зворотного зв’язку, а також які бувають ці зв’язки; досліджено мульті-гібридні методи зворотного зв’язку; зроблено аналіз існуючих даних та проведена робота по удосконаленню метода зворотного зв’язку для рекомендаційної системи ресторану; проведена експериментальна перевірка по удосконаленому методу.
Keywords: е-комерція; інформаційна система; мульті-гібридні методи; рекомендаційна система; ресторан