Метод застосування бізнес-аналітики для візуалізації фрагментів сховищ даних - Радченко, І. В. (My University, 2024)
Метою дослідження є підвищення швидкості отримання та аналізу даних шляхом розробки моделі візуалізації даних. Об’єктом дослідження є процес візуалізації даних. Предметом дослідження є засоби та методи структуризації, збереження та безпосередньо візуалізації даних. В кваліфікаційній роботі розглянуто основні підходи до розробки моделі візуалізації інформаційного наповнення спеціалізованої комп’ютерної системи. Наведена структурна схема моделі візуалізації даних, які зберігаються у сховищах даних та розглянуті основні етапи її роботи.
Method for Applying Business Analytics to Visualize Fragments of Data Warehouses
Keywords: data warehouse; business intelligence; сховище даних