Система моніторингу та підтримки заданого рівня вологості грунту на базі мікроконтролера STM32 - Тітаренко, Є. І. (My University, 2025)
Метою кваліфікаційної роботи є розробка системи моніторингу та підтримки заданого рівня вологості грунту на базі мікроконтролера STM32F3 Discovery. В роботі розглянуто принципи побудови систем моніторингу з автоматичним зволоженням ґрунту, методи реалізації автоматичного зволоження на основі мікроконтролера STM32. Розроблено структурна схема підключення компонентів системи. Здійснена програмна реалізація алгоритму роботи системи. Програмне забезпечення для керування платформою було розроблено в середовищі STM32CubeIDE з STM32CubeMX. Розроблена система дозволяє виконувати автоматичне зволоження та моніторинг вологості грунту. Програмування здійснено на мові програмування С, з використанням звичних для плат сімейства STM32 технологій
Keywords: датчик вологості; вологість грунту; мікроконтролер STM32F3 Discovery