Мова як засіб програмування роботи розуму - Соклакова, Т. І.; Вовк, Ю. В.; Зміївська, С. В. (НТМТ, 2014)
Особливості виявлення людської індивідуальності у мовленні тривалий час досліджують фахівці з різних галузей знань. Вони накопичили значний досвід, який дозволяє діагностувати різноманітні розлади у стані здоров’я людини, порушення нормальної динаміки розвитку дітей, вирішувати специфічні задачі у криміналістичній практиці, прогнозувати поведінку людини у тій чи іншій ситуації тощо.
Keywords: мовлення; програмування роботи розуму