Конспект лекцiй з дисципліни «Інформаційно-комунікаційні системи», частина 1, для студентів усіх форм навчання спеціальності 125 «Кібербезпека» за освітньою програмою «Безпека інформаційних комунікаційних систем» - Халімов, Г. З. (ХНУРЭ, 2019)
Конспект лекцiй з дисципліни «Інформаційно-комунікаційні системи», частина 2, для студентів усіх форм навчання спеціальності 125 «Кібербезпека» за освітньою програмою «Безпека інформаційних комунікаційних систем».
Keywords: інформаційно-комунікаційні системи; безпека інформаційних комунікаційних систем; кібербезпека