Теоретичні аспекти оцінки рівня економічної безпеки підприємства - Романенков, Ю. О.; Шафроненко, Є. О. (ХНУРЕ, 2023)
Конкурентне середовище є важливим фактором функціонування підприємств, що вимагає від них постійної реакції на зміни та вдосконалення стратегії забезпечення їх конкурентоспроможності. Підприємства повинні швидко реагувати на ринкові зміни: систематично проводити моніторинг ринку та аналізувати зміни у попиті та пропозиції, активно впроваджувати інновації у виробництво, маркетинг, шукати нові стратегії розвитку і таким чином здобувати переваги перед конкурентами
Keywords: економічна безпека; конкурентне середовище